Skip navigation

 

M-am gandit sa vin pe blog cu cateva informatii utile, pentru cei care isi doresc sa emigreze in USA (nu analizam acum daca acest fapt este bun sau rau).

US%20Flag%20FlyingProgramul de imigrare ”Diversity Visa” mandatat de Congresul S.U.A. este administrat anual de către Departamentul de Stat şi condus sub termenii Secţiunii 203 (c) a Legii de Imigrare şi Naturalizare (INA). În fiecare an fiscal, secţiunea 203 (c) a Legii de Imigrare şi Naturalizare (INA) pune la dispoziţie maximum 55.000 de vize DV persoanelor din ţări cu rate mici de imigrare în Statele Unite. Pentru anul fiscal 2012 sunt disponibile 50.000 de vize DV.
Programul anual DV pune la dispoziţie vize, persoanelor care îndeplinesc cerinţe simple dar stricte de calificare. Solicitanţii de vize DV sunt selecţionaţi printr-o tragere la sorţi aleatorie, făcută de un computer.

PERIOADA DE ÎNREGISTRARE PENTRU DIVERSITY VISA

Înregistrările pentru programul DV-2012 trebuie transmise electronic în perioada care începe la orele 12 :00 EDT (GMT-4) ale zilei de marţi 5 octombrie 2010 şi se încheie la orele 12 :00 EDT (GMT-4) ale zilei de miercuri 3 noiembrie 2010. Solicitanţii pot accesa formularul electronic (E-DV)  în perioada de înregistrare. Scrisorile de participare trimise prin poştă nu vor fi acceptate. Solicitanţii sunt încurajaţi să nu aştepte ultima săptămână a perioadei de înregistrare pentru a aplica. Cererea foarte mare poate conduce la întârzieri. Nici o înregistrare nu va fi acceptată după orele 12:00 EDT ale zilei de 3 noiembrie 2010.

Verificarea Statutului Înregistrării va fi disponibilă pentru DV-2012 începând cu data de 1 mai 2011. Dacă v-aţi înscris la programul DV-2011, veţi putea verifica situaţia înregistrării dvs. până la sfârşitul lunii iunie 2011.

Mai jos am postat link-urile utile:

Instructiuni in limba romana pentru programul DV 2012 (format .pdf)

Pagina pentru inscriere

Cateva recomandari importante:

1. Cititi cu atentie instructiunile si respecatati-le intocmai, altfel veti fi descalificati;

2. Mare atentie la fotografie – validarea se face de catre un calculator (un software special), daca nu respectati cerintele pentru fisierul imagine, veti fi descalificati;

3. Nu aplicati de mai multe ori, veti fi descalificati;

4. Sotul si sotia pot aplica fiecare, dar vor trebui sa completeze toate datele referitoare la partener si copii (inclusiv fotografiile);

5. Referitor la conditiile de studii, cititi instructiunile ( aplicantii trebuie sa aibe cel putin liceul).

“May the Lord bless you and guard you”

“Domnul să te binecuvinteze, şi să te păzească!“

Numeri 6:24

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: